top of page

HOT NEWS

Grab Them Now

Delegația României Impresionează la Cea de-a 58-a Sesiune Internațională a Model European Parliament din Praga

Welcome to our Features section! Here, we showcase the most important news and activities of our organization. Each activity is accompanied by a short description and a captivating image.

În perioada 3 - 12 noiembrie 2023, Praga a găzduit cea de-a 58-a Sesiune Internațională a Model European Parliament (MEP), reprezentând un for de dezbateri și dialog constructiv între tinerii lideri din Europa. Delegația României a fost prezentă în forță, aducând contribuții semnificative în cadrul evenimentului.

Delegația României a fost compusă din șase elevi de liceu, reprezentând domenii variate, fiecare contribuind cu abilități și cunoștințe distincte în cadrul discuțiilor MEP. Această prezență puternică și diversificată a demonstrat angajamentul și entuziasmul României față de diplomație și afaceri europene.

Imagine WhatsApp 2023-11-08 la 13.06.58_ebdca0c6.jpg

De-a lungul sesiunii, delegația României a fost remarcată prin implicarea activă în dezbateri, prezentând soluții inovatoare și argumente solide pe diverse teme europene. Capacitatea delegației de a colabora eficient și de a aduce perspective multiple în procesul de luare a deciziilor a fost apreciată de participanții și organizatorii evenimentului.

În plus, experiența delegației României a fost una educativă și constructivă, oferind oportunitatea pentru tinerii lideri să își dezvolte abilități de negociere, comunicare și soluționare a problemelor în cadrul unui mediu internațional divers.

Delegația României și-a adus contribuția în cadrul MEP la Praga, reprezentând cu mândrie țara și punând în valoare potențialul și pasiunea tinerilor români pentru afaceri europene și diplomație.

Imagine WhatsApp 2023-11-10 la 16.30.50_2713d48c.jpg

Componența delegației României a fost următoarea:

  • Patru delegați în comisiile INGE, ECON, AFCO și ITRE, aducând perspective și idei inovatoare în dezbaterile respective.

  • Un Head of Delegation în cadrul comisiei IMCO, oferind direcție și coordonare eficientă delegației românești.

  • Un Committee President în cadrul comisiei AFCO, asigurând conducerea și buna desfășurare a discuțiilor din cadrul comisiei.

Imagine WhatsApp 2023-11-11 la 16.06.17_fdd41e17.jpg
bottom of page