top of page
20220729_173323.jpg

Predeal, 28-30 Ianuarie 2022,
    „ Dacă iarna are curajul să se schimbe în primăvară, cine spune că noi nu putem să îmbobocim la fel?” spunea un vechi proverb japonez. Îmbobocirea fiecăruia dintre noi este hrănită prin intermediul informațiilor, care au forma unor boboci. Pentru a înflori au nevoie de apa curată a lucrurilor care să reprezinte un interes pentru noi. În sens contrar bobocul nu se poate hrăni și ajunge să se ofilească lăsând locuri fără viață care cu greu se vor regenera. Pentru a putea prinde rădăcini sănătoase florile noastre trebuie să aibă o dezvoltare cât mai frumoasă, toate informațiile din care se hrănesc trebuie căutate,  scrise și prezentate.
    Prin intermediul training-urilor tinerii de liceu pot descoperi florile cunoașterii având astfel plăcerea de a se informa și a le împărtăși și celorlalți descoperirile lor. Fiind persoane cu personalități diferite, dar preocupări comune temele abordate pentru proiectele pe care le realizează in domenii diverse acoperă o arie cât mai largă din spațiile vieții sociale. Fiecare dintre aceste proiecte reprezintă o provocare ce îi determină să împărtășească cu colegii lor orice pasiune care îi definește.
    Formările noastre sunt o bună oportunitate pentru elevi de a se dezvolta și a învăța cât mai multe lucruri într-un cadru non-formal.

20220130_124202.jpg

Predeal, 8-11 Aprilie 2022,
Educația prin diplomație Training Formare este un program de trei zile dedicat antrenării și dezvoltării competențelor de relații interpersonale și diplomație. Este conceput pentru a oferi participanților o metodologie completă și motivațională pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și rezolvare a problemelor. Programul este predat în limba engleză și se concentrează pe crearea și consolidarea relațiilor prin lucru în echipă, comunicare eficientă și construirea prieteniei. Acest program oferă noi abilități și strategii pentru a spori relațiile interpersonale, comunicarea și capacitatea de a face față situațiilor dificile. 

20220409_145331.jpg

Predeal, 10-12 Iunie 2022,
Vara aceasta, la Predeal, organizația noastră a oferit tinerilor oportunitatea de a participa la cel mai tare curs în scopul educării pentru cetățenie democratică, de înaltă calitate. Aceștia au învățat cum să gestionezi conflictul, să găsești soluții la schimbare, să colaborezi și să folosești tehnici de negociere și manipulare. Înscrie-te acum pentru a deveni un cetățean democratic responsabil și competent.

20220611_123709.jpg
20220729_173323.jpg

Predeal, 29 Octombrie - 01 Noiembrie 2022,
Asociația Civilizations Partnership anunță lansarea unor noi cursuri de diplomație și deschiderea oportunităților pentru tinerii liceeni, cu scopul de a le oferi noi orizonturi atât în România, cât și în Europa și America. Cu o experiență de peste 18 ani în formarea tinerilor liceeni în domeniul diplomației, Civilizations Partnership își propune să le ofere acestora o serie de abilități și cunoștințe, care să le facă mai competitive pe plan internațional. Cursurile vor fi axate pe dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă, conceperea și susținerea discursuri, controlarea și înnvingererea emoțiilor, arta convingererii, scrierea de proiecte europene, precumu și alte abilități necesare în viața de zii cu cu zii.

Imagine WhatsApp 2023-09-29 la 12.35.34.jpg
bottom of page