Training

   O componentă importantă a activităților noastre o reprezintă formarea tinerilor recrutați a face parte din organizația noastră. Formarea lor se realizează pe mai multe nivele de inițiere și o parte din cursurile organizate de noi sunt în limba engleză. După primele 6 niveluri de inițiere tinerii pot susține examenul de Trainer în cadrul organizației pentru a avea dreptul de a decide în cadrul intern al Asociației Civilizations Partnership având responsabilități bine determinate  pe termen mediu și lung conform intereselor noastre atât pe plan intern cât și pe plan extern. Aceste cursuri se organizează în România de 4 sau 5 ori pe an școlar în funcție de interesele noastre la un moment dat.

Începând cu luna aprilie 2021 înscrierile pentru a participa la Trainingurile organizației noastre se vor efectua completând formularul de mai jos care va fi actualizat în funcție de perioada stabilită conform priorităților noastre.

TRAINING BUȘTENI,28-30 IANUARIE 2022

Următorul training va fi în perioada 28-30 ianuarie 2022 în Bușteni.Obiectivele formării vor fi avansarea în grupa de inițiere a participanților precum și pregătirea activităților viitoare pe teritoriu străin respectiv în Dublin și de asemenea pregătirea Sesiunii Naționale și Internaționale a Model European Parliament dar și reorganizarea departamentelor organizației.

Locurile sunt limitate.Vă invităm să vă înscrieți urmând indicațiile din formularul de mai jos.

FORMULAR-TRAINING-BUSTENI

TRAINING BUȘTENI,22-24 OCTOMBRIE 2021

Trainingurile organizației noastre se desfășoară de acum înainte în Bușteni.Primul a fost în perioada 22-24 OCTOMBRIE 2021 în condițiile date de restricțiile impuse de pandemie.Activitățile s-au derulat prin curusurile de inițiere pe grupe de pregătire și au fost trecute în revistă acțiunile realizate în ultimul interval de timp.S-au planificat acțiuni viitoare într-un nou format.

TRAINING MARTIE 2021

TRAINING IANUARIE 2021

TRAINING NOIEMBRIE 2020

TRAINING AUGUST 2020

TRAINING 9-11 OCTOMBRIE 2020

În luna octombrie 2020 s-a derulat trainingul de avansare în grupă al organizației noastre.La acest training s-au respectat standardele Civilizations Partnership și s-au susținut examenele pentru a deveni Traineri o parte din tinerii paricipanți.De asemenea s-au pregatit grupele de tineri care vor paticipa la sesiunea Internatională a programului Model European Parliament.

TRAINING 26-28 AUGUST 2020

La finalul lunii august a avut loc trainingul organizației noastre la Sinaia.La formare tinerii participanți au avansat în grupele de pregătire și au susținut cu succes proiectele pe care le-au realizat conform grupelor de inițiere.

TRAINING  IUNIE 2020

În luna iunie a acestui an s-a derulat în condițiile date de situația pandemiei la nivel global trainingul organizatiei noastre ,unde s-au propus și realizat obiective precum avansarea în grupa de pregătire,examenul de trainer,pregătirea următoarelor activități interne și externe .Din cauza faptului că zborurile în direcțiile de interes pentru asociația noastră nu pot fi prezibile am conturat un plan de rezervă pentru viitoarele acțiuni externe.

TRAINING 17-19 IANUARIE 2020

În perioada 17-19 ianuarie 2020 a avut loc primul training din acest an.Obiectivele au fost legate de avansarea în grupa de inițiere a membrilor noștri ,pregătirea următoarelor activități pe teritoriu străin,pregătirea sesiunilor naționale ale Model European Parliament,Clubul Viitorilor Diplomați.

TRAINING 22-24 NOIEMBRIE 2019

În perioada 22-24 noiembrie 2019 a avut loc formarea tinerilor din organizația noastră la Călimănești ,județul Vâlcea având ca obiective avansarea în grupa de inițiere precum și organizarea Celei de a Patra Sesiuni Naționale a MEP România dar și organizarea Primei sesiuni Naționale a proiectului Clubul Viitorilor Diplomați.

TRAINING 13-15 SEPTEMBRIE 2019

În perioada amintită s-a derulat trainingul tinerilor din organizația noastră la Sinaia,județul Prahova.Prioritățile noastre au fost legate de avansarea în grupa de pregătire precum și perfecționarea structurilor și activităților pe teritoriu străin.

TRAINING 7-9 IUNIE 2019

În perioada 7-9 iunie 2019 a avut loc formarea tinerilor din organizația noastră la Călimănești , județul Vâlcea.Obiectivele noastre au fost legate de avansarea în grupa de inițiere dar și pregătirea a două sesiuni naționale a proiectelor Model European Parliament dar și o primă sesiune națională a proiectului Clubul Viitorilor Diplomați.

Călimănești,Vâlcea

MPPG5716

TRAINING  22-24 MARTIE 2019

Formările din cadrul organizației noastre au continuat în luna martie prin avansarea în grupele de inițiere ,reorganizarea departamentelor organizației precum și stabilirea componenței comisiilor pentru Cea de a Treia Sesiune a programului Model European Parliament.

TRAINING 18-20 IANUARIE 2019

Formările organizației noastre au debutat în anul 2019 cu trainingul din perioada 18-20 ianuarie la care au participat multi tineri din liceele bucureștene .Obiectivele principale au fost cele de avansare în grupa de initiere precum si sustinerea examenului pentru a face parte din Consiliul Trainerilor din organizatia noastra.

TRAINING 12-14 OCTOMBRIE 2018

Trainingul din perioada 12-14 octombrie 2018 a avut ca obiective principale susținerea examenului de trainer pentru tinerii care au ajuns în grupa șase de inițere,pregătirea celei de A Doua Sesiuni Naționale a programului Model European Parliament,pregătirea etapei Madrid a programului Clubul Viitorilor Diplomați,discutarea problematicii departamentelor organizației.

TRAINING 11-13 IULIE 2018

Trainingul din perioada 11-13 iulie 2018 a avut drept obiective avansarea în grupa de inițiere a membrilor organizației noastre dar și pregătirea specifică pentru Președinții de Comisii și a Conducătorilor de delegații din cadrul programului de pregătire Model European Parliament și în acest sens a fost prezentă Președinția Adunării Generale a Primei Sesiuni Naționale alături de noua echipă pentru cea de Doua Sesiune Națională a MEP .

TRAINING 22-24 IUNIE 2018

În perioada 22-24 iunie 2018 a avut loc formarea pe tema Educația pentru Cetățenie Democratică în cadrul căreia tinerii participanți au avansat în grupa de pregătire,s-a pregătit viitoarea sesiune națională a Model European Parliament și s-au planificat următoarele activități pe teritoriu străin conform planificărilor de pregătire în spațiul educației prin diplomație.

TRAINING 23-25 MARTIE 2018

În perioada 23-25 martie a avut loc trainingul de primăvară al organizației noastre.Tinerii prezenți au avansat în grupa de inițiere conform standardelor de calitate ale Asociației Civilizations Partnership.

TRAINING 26-28 IANUARIE 2018

La sfârșitul lunii ianuarie a avut loc trainingul de iarna la Sinaia. Printre subiectele abordate a fost și prezentarea sesiunii de MEP Helsinki, după cum se vede în imaginile de mai jos.