Departamentele Organizației

Modalitățile de comunicare specializată contribuie la dezvoltarea oricărei organizații atât în ceea privește pregătirea membrilor săi cât și la dezvoltarea armonioasă a proiectelor organizației.În cadrul activităților noastre, departamentele funcționează sub autoritatea Consiliului Trainerilor însă având oportunitatea de a dezvolta proiecte proprii în interesul obiectivelor noastre.

Asociația Civilizations Partnership funcționează prin Departamentele sale structurate în funcție de interesele și obiectivele noastre pe termen mediu și lung atât pe teritoriul național cât și pe teritoriu străin .

Departamentul de Informații Externe este structurat pe zonele de interes ale organizației noastre având un program de culegere și stocare de informații din zonele amintite.

Departamentul de Informații Interne are în vedere elementele de politică internă și impactul acestora asupra  imaginii României în spațiul unor instituții ale Uniunii Europene dar totodată ale Organizației Națiunilor Unite.

Departamentul de Presă are ca obiect de activitate realizarea unor analize de sinteză asupra unor puncte de interes ale organizației noastre în ceea ce privește modalitățile în care publicul larg este informat în privința unor evenimente interne și externe.

Departamentul  IT își centrează atenția asupra elementelor de forță ce acționează în mediul on-line și încurajează comunicarea prin intermediul canalelor de socializare atât pe teritoriul național cât și pe teritoriul străin.

civilizationspartnership@gmail.com